Teamskiffard Transport er et dansk transportfirma med danske chauffører. Vi dækker hele Europa og kan afhente gods indenfor få timer i alle europæiske lande.

Historie og profil

Virksomheden er startet af Poul Skiffard i 2015 efter mange år i transportbranchen som kørselsleder og driftleder, chauffør m.v. Når man først er i branchen, har man det med at hænge fast – som Poul siger: én gang landevej, altid landevej.

Helt i starten var det kun med en enkelt bil i firmaet og primært med levering af senge af og øvrige møbler, men siden er virksomheden og opgaverne kun vokset og vokset, og i dag råder vi over 8 biler og 15 medarbejdere og kan løse mange forskelligartede opgaver inden for transport og distribution.

Vi lægger stor vægt på at være omhyggelige og løsningsorienterede i vores arbejde, og vi vil kendes på vores høje serviceniveau, som vi har fokus på igennem alle faser af de opgaver vi udfører, store som små. Derfor går i meget op i at vores chauffører er veluddannede og professionelle og altid klar til at gøre en ekstra indsats. Det betyder også at vi kan løse mange typer opgaver – også dem der kræver lidt ekstra – og vi gør det med et smil.

Kort om Teamskiffard Transport

  • Vi er godkendte vognmænd og bruger kun godkendte chauffører.
  • Vi er godkendte til at fragte farligt gods (ADR-bevis).
  • Vi tilbyder distributionskørsel, faste kørsler samt kurer.
  • Vores biler rækker fra lille pakkebil til lift-biler med kapacitet op til 8 paller.

Vi stræber altid efter 100% kundetilfredshed. Derfor tilpasser vi også gerne vores ydelser til netop jeres behov.

Vi leverer altid som aftalt. Se vores referencer.