Sikker og pålidelig transport

Kurerkørsel

Vi afhenter forsendelser fra dag til dag på alle adresser i Danmark og leverer dem til modtager – hurtigt og sikkert. Skal du sende til udlandet, kører vi også der.

Transport af senge – levering og montering

Vi kører især med senge og madrasser, hvor vi tilbyder både indbæring og montering af varerne hos kunden, så de er klar til brug med det samme. Vi bortskaffer også gerne kundens gamle seng eller madras ved levering af ny.

Ekspreskørsel i ind- og udland

Vi kører ekspreskørsel for dig, når tiden er vigtig. Vi henter din forsendelse og kører den direkte ud til modtageren uden dikkedarer.

Distribution

Vi tilbyder distribution af varer for vores faste kunder via vores distributionscenter i Ans, hvorfra vi transporterer til hele Danmark – præcist og effektivt.

Flytning

Flere af vores chauffører har erfaring som flyttemænd, så vi kan også klare diverse mindre flytteopgaver for private.

Specialtransport

Nogen forsendelser kræver lidt ekstra. F.eks. ekstra forsikring når vi kører med en særlig værdifuld last, eller ekstra forsigtig håndtering, når vi kører med varer der fylder eller vejer lidt ekstra. Skal du have transporteret specialgods, har vi løsningen.

Kørsel med farligt gods

Vi står for sikker og pålidelig transport – også af farligt gods. Derfor lægger vi stor vægt på at vores chauffører alle har ADR-bevis til håndtering af farligt gods og stor erfaring med at tranportere det.

Erfaring

Med mange års erfaring indenfor transport, er du altid sikret den bedste service når du vælger os.

Leverer til tiden

Vi er konkurrencedygtige på prisen og leverer altid til den aftalte tid.

Uforpligtende tilbud

Vores priser er altid fair og konkurrencedygtige. Ring og få et uforpligtende tilbud på 53 53 53 10.

Vores flåde

Vi råder over 8 biler fra lille pakkebil til varebil med kapacitet til 7 paller, og vi udvider jævnligt vognparken med nye hestekræfter, så vi kan løse endnu flere opgaver for vores kunder.

previous arrow
next arrow
Slider